Selecteer de taal

Hoe gebeurt het?

Club Cocoon Bruxelles
 
 • Kunnen we vrijwel de Club Cocoon binnenkomen ?

  De Cocoon is een privé club. Je moet lid zijn. Lid worden is echt eenvoudig : tijdens uw eerste bezoek neem uw ID of paspoort en we registreren uw lidmaatschap onmiddellijk. Dit is strikt persoonlijk. Om een compleet inzicht te garanderen ontvangt u geen identificeerbare document, uw gegevens blijven gewoon in ons bestand.

 • Blijf mijn lidmaatschap de hele tijd geldig ?

  Uw lidmaatschap aan de club is geldig voor een periode van een jaar vanaf de datum van uw registratie.

 • Kan ik vertrouwelijk mijn persoonlijke gegevens aan de club geven ?

  Ja, natuurlijk. Wij garanderen strikte privacy voor onze leden. Onze computer database is beschermd. Bovendien oplevert de Club zijn gegevens nooit aan derden.

 • Na het betalen van mijn inzending, moet ik nog steeds iets betalen binnen de club ?

  Wij werken volgens het principe van de 'all-in' pakket : drankjes en buffet inbegrepen. Echter, de champagne (alleen per fles verkocht) is niet inbegrepen.

 • Is het nodig met zijn eigen baddoek te komen ?

  Bij aankomst in de Club, ontvangt u een baddoek. Tijdens de avond kunt u uw baddoek zo vaak als nodig vervangen. Bij het verlaten laat u uw baddoek in de voorziene mand.

 • Zijn er kleerkasten ?

  Ja. Als u binnen komt, ontvangt u een lockersleutel. Deze is voorzien van een riem te houden om de arm. Ook kunt U de sleutel aan de bar achterlaten. Om de club te verlaten moet U eerst de sleutel teruggeven.

 • Wat is de gemiddelde leeftijd ?

  Alles hangt af van de dag. We hebben een klantenkring van alle leeftijden...

 • Zijn er speciale avonden bij Cocoon ?

  Er zijn regelmatig thema-avonden. Voor meer informatie, zie de Agenda, of de Forum pagina op de website, of abonneert u zich aan onze nieuwsbrief.

 • Zijn wij verplicht schaars gekleed te stellen ?

  Je bent vrij om je in de kleden waarin je het meest comfortabel bij voelt. Echter, op vrijdag en zaterdag nacht na 23u vragen wij dat U tamelijk uitgekleed of sexy kledij draag (topless voor mannen en sexy outfit voor vrouwen). Wegens veiligheid en hygiëne redenen, is de toegang tot nissen ALLEEN uitkleden toegelaten.

 • Zijn wij verplicht om deel te nemen aan het vrijen ?

  U kunt in uw eigen tempo bewegen, niets zal ooit op je opgelegd worden. U kunt in de bar met een drankje blijven te praten, op de dansvloer ravotten, in de sauna ontspannen, in ons restaurant dineren, en als U het meer leuk vindt, kunt U in onze smaakvol ingerichte nissen gaan verdwalen. Maar altijd blijft U vrij wat je wilt doen. Wij hebben máár een slogan: Wederzijds respect.

 • We zijn erg verlegen, hoe kunnen we mensen ontmoeten ?

  Maak je geen zorgen. Bij uw aankomst, zullen wij u onmiddellijk op hun gemak plaatsen. Onze vaste leden zijn erg vriendelijk, zo zal je geen moeite hebben om nieuwe vrienden te maken, en je zal snel met de anderen geïntegreerd worden.

 • Ik ben bang te komen. Kan ik eens komen 'alleen voor een drankje' en wat rondkijken ?

  Laat je angst opzij. We streven ernaar om u gerust te stellen. Maar de voorwaarden om de club toe te treden zijn dezelfden voor alle leden.

 • Als ik als een alleenstaande man kom, weet ik zeker dat ik 'verbruiken' kan ?

  Uw invoer geeft U toegang tot onze infrastructuur. Voor de rest, toon uw charme aan de dames, alswel respect, humor en vriendelijkheid.

 • Kun je 'op wil' drinken ?

  Ja, maar met mate. U heeft wel toegang tot de open bar. Uiteraard, is het doel niet te drinken tot je niet meer opsta. Alcohol helpt niet veel met de knuffeling... Bovendien, voor uw eigen veiligheid, dient de bar geen alcohol meer vanaf een uur voor sluitingstijd.